Amazfit Bip
Doporučené nabídky (1)
Nejlevnější nabídky (1)
Popis produktu
Přesvědčte se, že vašemu sportování dosud něco malého chybělo. Hodinky Amazfit Bip jsou nezbytností každého zapáleného sportovce, který chce mít svou činnost pod tou nejlepší kontrolou. Jsou vybaveny režimy pro běh, chůzi i cyklistiku a změří vám všechny důležité aspekty, jako je srdeční tep, délka cvičení či rychlost běhu. Jejich součástí je GPS čip, se kterým se vám bude v terénu běhat jedna báseň, i maximální výdrž baterie, díky které poběží hodinky v provozu až 45 dní. Reflexní displej je jasně viditelný a perfektně doplňuje líbivý design. Zařízení je navíc voděodolné a vybrat si jej můžete v několika barevných variantách.
Zrozeny pro sportovce
- starší model, takže mdlé barvy a jednoduchý display
- ok
, zakoupeno v Xm.cz
Doporučuje produkt
Hodinky jsou výborné pro nenáročného uživatele. Nemají žádnou nadmíru funkcí, takže na lehký sport a každodenní fungování jsou super. Velikost hodinek je dobrá i pro čtení příchozích zpráv.
, zakoupeno v Servatech s.r.o.
ok
Nedoporučuje produkt
Hodinky byly fajn, Problém nastal z reklamací v obchodu. Hodinky mi zaslaly zamítnuté, a ve dvou kusech , a tvrdily že jsem je tak odeslal. Neuvěřitelné. Tip pro nakupující u tohohle obchodu . Vše si před odesláním nafoťte a natočte. Neumí opravit , poté výrobek do..bou a vklidu zamítnou reklamaci, že to tak bylo. Pro mě poučení, a doufam že někomu to pomůže kdyby u téhle firmy musel něco reklamovat. Tak pozor.
Parametry produktu
Ocenění
Popis produktu
Zrozeny pro sportovce
Až neuvěřitelná výdrž baterie
Běh bez hranic
Pohodlné, praktické i stylové
Snadné spárování s vaším smartphonem
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chytré sportovní hodinky Xiaomi Mi Sports Watch Basic s vysokou odolností a neuvěřitelnou výdrží baterie. Odolnost proti vniknutí vody a prachu – IP68. Výdrž baterie až 45 dní. Integrovaný akcelerometr. GPS a Glonass. Senzor srdečního tepu. Propojení s mobilním telefonem přes Bluetooth. Upozornění na volání, SMS, dlouhou dobu bez pohybu a další aplikace. Zobrazení aktuálního počasí.
Dokumenty
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- dlouhá výdrž baterie
- design
- méně funkcí
- starší model, takže mdlé barvy a jednoduchý display
- ok
- Dobrá cena za to co umí.
- Škoda, že nepodporují i plavání.
- Po dvou letech hodinky zamrzly s obrázkem telefonu a hodinek a zprávou "Otevřete aplikaci pro spárování" - otevřete aplikaci pro spárování. V této poloze hodinky nejdou vypnout, restartovat, resetovat, nic...
- transreflexní display
- GPS
- přehlednost
- amlikace mi fit
- zatím se mi nepodařilo zkalibrovat kompas
- Vyprodáno
- na doporučení
- Nedorazil mi
, zakoupeno v Xm.cz
Doporučuje produkt
, zakoupeno v Servatech s.r.o.
ok
, zakoupeno v Electro World
, zakoupeno v RG-MOBIL.CZ
, zakoupeno v ShopMall
Nedoporučuje produkt
Nemohu posoudit z důvodu vyprodání zásob a čekám na doplnění
, zakoupeno v ExaSoft.cz
Doporučuje produkt
Nemohu odpovědět.je to dárek pro vnučku k narozeninám, které má až za týden.
, zakoupeno v Quikset s.r.o.