Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar
Doporučené nabídky (2)
Nejlevnější nabídky (11)
Popis produktu
Chytré GPS hodinky Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar s integrovanou LED svítilnou zaujmou špičkovým designem, odolností a velmi dobrou výdrží baterie podpořenou hybridním solárním dobíjením. Díky velkému množství připravených profilů sportovních aktivit a modernímu satelitnímu přijímači budete mít vždy přehled o vašem tréninku. Samozřejmostí je měření srdečního tepu či okysličení krve stejně jako možnost bezkontaktního placení a poslechu streamované hudby.
Parametry produktu
- Kvalita
- Dlouhá výdrž baterie
- Dělají co mají
Doporučuje produkt
Zatím mám krátce ale jsem velmi spokojen splnili mě očekávání
Parametry produktu
Popis produktu
Ohromující výdrž baterie a vysoká odolnost
Hodinky bez problémů zvládnou provoz až 28 dní v režimu chytrých hodinek, z čehož až 9 dní je podíl solárního dobíjení. V režimu GPS záznamu baterie vydrží až úctyhodných 89 hodin, z nichž má až 33 hodin na svědomí solární dobíjení. Mezi další přednosti těchto sportovních outdoorových hodinek, jež splňují i americké vojenské normy odolnosti proti teplotám, nárazům a voděodolnosti, patří robustní konstrukce a duální ovládání.
Váš osobní trenér
Na výběr máte z velkého množství připravených profilů aktivit, jako jsou běh, plavání, golf a podobně. Navíc budou hodinky dávat tréninková doporučení podle úrovně vaší kondice a regenerační asistent vždy ukáže, jak dlouho je třeba odpočívat před dalším náročným výkonem.
Mapy vždy na ruce
Díky modernímu satelitnímu přijímači GPS/GLONASS/Galileo a unikátnímu multi-band GPS přijímači budete mít přesné souřadnice i v náročnějších prostředích, kde by už běžné, jednofrekvenční GPS přijímače selhávaly. Navigaci dále usnadní výškoměr, barometr a tříosý kompas.
Vaše zdraví pod dohledem
Kromě optického snímače srdečního tepu jsou hodinky vybaveny i pulzním oxymetrem pro změření okysličení krve a monitoringem délky a kvality spánku. Jistě oceníte i funkci měření frekvence dýchání, připravená dechová cvičení a sledování pitného režimu.
Chytré funkce
Po spárování s chytrým telefonem s operačním systémem Android nebo iOS můžete sledovat příchozí volání, e-maily, SMS a další notifikace. Nechybí ani možnost přehrávání streamované hudby, bezkontaktní placení pomocí Garmin Pay a vysoce výkonná integrovaná LED svítilna.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Sportovní hodinky Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar Titan Blue/ White Silicone Band - 010-02541-15 jsou ideální volbou pro sportovce všech zaměření. Jejich funkce lze využít nejen při sportu, ale i při běžném nošení. Součástí balení je TOPO Czech PRO Voucher - kód pro stažení mapy. Sportovní hodinky Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar Titan Blue/ White Silicone Band - 010-02541-15 jsou ideální volbou pro sportovce všech zaměření. Jejich funkce lze využít nejen při sportu, ale i při běžném nošení. Součástí…
Dokumenty
- Bezpečnostní list - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar.pdf
- Návod - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar.pdf
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- oproti starším verzím výrazně lepší vícefrekveční GPS - záznam trasy zcela plynulý a velmi přesný
- mnohem lepší a rychlejší ovládání hodinek, map atd. díky dotykovému displeji (funguje perfektně i v tenkých rukavicích)
- nové funkce a metriky, precizní senzory oproti starším typům
- zatím to vypadá na velmi dobrou výdrž baterie (zřejmě přes týden se zapnutím všech senzorů a pravidelných denních aktivitách)
- znatelně rychlejší procesor hodinek - vše reaguje rychle včetně překreslování map atd.
- téměř vše jde duálně nastavit i v telefonu a i v aplikaci Connect
- hmotnost hodinek je díky titanu znatelně nižší než u starších typů X-ové řady Fenixů v ocelovém provedení, lépe drží na ruce - jsou tenčí
- LED svítilna je super - už ne jinak, jde použít i u běhu v místech, kde je úplná tma, i když to samozřejmě ještě není úplně ideální s dosvitem, ale mnohem, mnohem lepší než nic :-)
- funkce s odhadem výdrže pro kolo a běh - zatím testuji, ale vypadá to reálně, u plavání stanovení kritické hodnoty rychlosti a další vychytávky...
- na začátku trochu divné procvakávání tlačítek, ale už si to z větší části sedlo a začíná to být v pohodě
- při běhu zatím nefunguje úplně dobře rozsvěcení displeje na gesto otočení ruky (displej svítí zbytečně dlouhou dobu, i když nemá) - u jiných aktivit a běžném použití to funguje zcela bez problémů a správně
- nemá LTE s možností volání - doufám, že se toho jednou u Fenixů dočkám... :-)
- Skvělé chytré hodinky
- Dlouhá výdrž na jedno nabití
- Spousta sportovních režimů
- Spousta ukazatelů
- Kompas
- Offline mapy
- Solární nabíjení
- Vodotěsnost
- Kdyby jen uměly vařit
- Garmin pay nespolupracuje s Tatarskou bankou (Tatrabankou). Doufám, že se to brzy změní.
- Není to úplné mínus, ale kdyby graf solárního nabíjení ukazoval i skutečnou hodnotu, kolik mA baterka nabila. Nebo nějaké procento do plusu... Ukazuje to jen kolik lux hodin člověk nasbíral a to je fakt na prd... pro mě
- solarní a safírové sklíčko
- dlouhá doba mezi nabíjením
- garmin pay funguje rychle
- mapy
- svítilna na hodinkách je geniální, nevěřil bych kolikrát za den jí použiji
- kvalitní aplikace k hodinkám
- lépe se nosí než předchozí fénix 6X jsou nižší díky novému senzoru a tím pádem je níže těžiště
- rychle se páruje ostatním příslušenstvím garmin např. hrudní pás, radar garmin RT 515
- možnost ovládat dotykem, dotyk se dá vypnout
- mohlo by být v nabídce více ceferníku od výrobce (přes appku se dají stáhnout i jiné, ale není to ono :D)
- když jste levák a nosíte hodinky na pravé ruce chvilku trvá než si zvyknete na ovládání (ale to je tak 1 človek z mnoha :D
- jen myšlenka jestli by se do nich nedal dát mechanismus který by při chůzi a pohybu dobíjel hodinky něco jako staré samonatahovací náramkové hodinky.
- Používám zatím krátce, ale naprostá spokojenost
- Velké množství nastavení a funkcí
- Velká výdrž baterie + solární dobíjení
- Garmin = kvalita a funkcionalita. Hledal jsem dlouhou výdrž, kvalitní zpracování, monitoring zdraví a tyto hodinky mé požadavky naprosto splňují.
- Mám verzi titan. Hodinky jsou na svoji velikost lehké.
- Velký displej je čitelný i na přímém slunci
- Prostě super, doporučuji!
- Topo mapy V5
- Přesná GPS
- Dotykové displej jen když potrebujete
- Bezkonkurenční vydrž
- Stále zapnutý displej
- Solárních dobíjení
- Po přechodu z modelu Garmin Fenix 5x Plus jsem udivený, kam až se Garmin posunul a co nabízí. Rozhodně přechod byl velice příjemný od automatického přenesení údajů až po nastavení nových možností Fenix 7x Pro. Intuitivní ovládání.
- Nové metriky mě za týden dokázali posunout zase o kousek blíže cílům.
- Neuvěřitelná výdrž baterie která sice s využitím všeho co Fenix 7xPro nabízí nevydrží 32 dní :D, ale proti Fenix 5xPlus se minimálně ztrojnásobila.
- Posun je znát i ohledně nošení hodinek. Na ruce působí přirozeně a opravdu už první nasazení ve mě vzbudilo dojem komfortu a dražšího zařízení.
- Celkové provedení a odezva hodinek odpovídá ceně. Ještě dnes mě překvapí dokonalá haptická odezva a nebo opravdu znatelně vylepšený transflektivní displej.
- Top hodinky na trhu
- LED svetylko
- platba kartou
- Dotykove ovladani
- presny senzor
- porovnavam s Garmin Fenix 5x. Ma smysl vymenit za 7x. Pomerne velky pokrok. Zatim spokojenost. 5ky vydrzely az 10 dni jako hodinky. Ale asi jen 8 h lyzovani, na kole se vsim zapnutym. Tady vydrz plus tyden a taky mnohem vic v aktivnim rezimu.
- Skvělé zpracování
- Fungují parádně
- Lehké a kvalitní
- Vše již snad psané v recenzích .)
- Zatím bez chyby.
- Přesnost trasování.
- Snad bude v dalších verzích i telefonování.
- Drahé náhradní originální řemínky.
Doporučuje produkt
V současné době podle mě nejlepší sportovní hodinky na trhu, které snad ani nemají zatím přímou konkurenci. Osobně mi typ 7X zcela vyhovuje a oproti třeba Epixu tam vidím 4 zásadní výhody - výdrž baterie, solár, který zřejmě ukrmí hodinky neomezenou dobu během léta, větší displej s čím souvisí i lepší ovládání (lépe se strefuje prst v rámci většího sklíčka - i když jde o zvyk), LED svítilna, kterou zatím nemá jiný model.
Celkově jsem opravdu velmi spokojen. Mají opravdu vše, co člověk od sportovních hodinek očekává. Vše, co umí změřit a ukázat, běžný člověk asi ani nevyužije. Také jsem se smířil s tím, že displej není tak eňo ňuňo, ale je stále zapnutý a na slunci je opravdu fantasticky čitelný. Má to své + a -.
Kdo koupí neprohloupí.
, zakoupeno v Pilulka.cz
Doporučuje produkt
Nemoci odepsat nouzově na sms přímo v hodinkách.
Ale přednastavené fráze časem člověk vyladí a zvykne si.
, zakoupeno v Helvetia hodinky
Doporučuje produkt
Top hodinky na trhu. Za mě kdo si je koupi, nebude litovat!
, zakoupeno v Pilulka.cz
Doporučuje produkt
Skoda ze nejde volat. Byla by pecka. Ale zas tak moc to neva.