Garmin fenix 7X Solar
Doporučené nabídky (2)
Nejlevnější nabídky (25)
Popis produktu
Chytré GPS hodinky Garmin fenix 7X Solar s integrovanou LED svítilnou zaujmou špičkovým designem, odolností a velmi dobrou výdrží baterie podpořenou hybridním solárním dobíjením. Díky velkému množství připravených profilů sportovních aktivit a modernímu satelitnímu přijímači budete mít vždy přehled o vašem tréninku. Samozřejmostí je měření srdečního tepu či okysličení krve stejně jako možnost bezkontaktního placení a poslechu streamované hudby.
Parametry produktu
Recenze
- Super hodinky
- Výdrž baterie
- Kvalitní výrobek
- kvalita
- Velký dobře viditelný display.
- Po původní obavě, jestli se s hodinkami naučím rychle zacházet, protože mají opravdu mnoho funkcí to bylo překvapivě velice jednoduché a intuitivní
zatím jsem na nic nepřišel
Parametry produktu
Popis produktu
Ohromující výdrž baterie a vysoká odolnost
Hodinky bez problémů zvládnou provoz až 28 dní v režimu chytrých hodinek, z čehož až 9 dní je podíl solárního dobíjení. V režimu GPS záznamu baterie vydrží až úctyhodných 89 hodin, z nichž má až 33 hodin na svědomí solární dobíjení. Mezi další přednosti těchto sportovních outdoorových hodinek, jež splňují i americké vojenské normy odolnosti proti teplotám, nárazům a voděodolnosti, patří robustní konstrukce a duální ovládání.
Váš osobní trenér
Na výběr máte z velkého množství připravených profilů aktivit, jako jsou běh, plavání, golf a podobně. Navíc budou hodinky dávat tréninková doporučení podle úrovně vaší kondice a regenerační asistent vždy ukáže, jak dlouho je třeba odpočívat před dalším náročným výkonem.
Mapy vždy na ruce
Díky modernímu satelitnímu přijímači GPS/GLONASS/Galileo budete mít přesné souřadnice i v náročnějších prostředích s omezeným výhledem na oblohu. Navigaci dále usnadní výškoměr, barometr a tříosý kompas.
Vaše zdraví pod dohledem
Kromě optického snímače srdečního tepu jsou hodinky vybaveny i pulzním oxymetrem pro změření okysličení krve a monitoringem délky a kvality spánku. Jistě oceníte i funkci měření frekvence dýchání, připravená dechová cvičení a sledování pitného režimu.
Chytré funkce
Po spárování s chytrým telefonem s operačním systémem Android nebo iOS můžete sledovat příchozí volání, e-maily, SMS a další notifikace. Nechybí ani možnost přehrávání streamované hudby, bezkontaktní placení pomocí Garmin Pay a vysoce výkonná integrovaná LED svítilna.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Sportovní hodinky Garmin Fenix 7X PRO Solar Gray/ Black Silicone Band - 010-02541-01 jsou ideální volbou pro sportovce všech zaměření. Jejich funkce lze využít nejen při sportu, ale i při běžném nošení. Součástí balení je TOPO Czech PRO Voucher - kód pro stažení mapy. Sportovní hodinky Garmin Fenix 7X PRO Solar Gray/ Black Silicone Band - 010-02541-01 jsou ideální volbou pro sportovce všech zaměření. Jejich funkce lze využít nejen při sportu, ale i při běžném nošení. Součástí balení je TOPO Czech PRO…
Dokumenty
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Velikost
- Vzhled
- Solární dobíjení
- Top funkce
- Výdrž baterie
- Pro někoho možná jen obyčejné sklo
- Menší paměť
- Vyšší cena
- Spousta funkcí.
- Snadné ovládání
- Přesná GPS.
- Možnost připojit sluchátka přímo k hodinkám.
- Přesné senzory.
- Bezproblémové připojení hrudního pásu.
- Aplikace nespolupracuje s Google fit. Je potřeba použít aplikaci třetí strany.
- Vydrží dlouho na baterii
- Super funkce
- Kvalitní značka
- Jsou fakt veliké, jestli máte hubenou ruku, berte menší. Já mam pádlo velké a i tak se mi v tom blbě spí.
- dotykový displej
- stejná velikost jako 6x
- rychlost
- solární nabíjení
- svítílna
- v případě verze bez PRO je menší paměť, když nacpu mapy, moc místa nezbude. 6X měly 32Gb
- Mám je krátce, ale zatím maximální spokojenost.
- Opravdu dlouhá výdrž baterie.
- Spousta funkcí.
- I když se nemusí každému hned líbit, tak transflektivní displej je venku a na slunci skvěle čitelný.
- Řemínek by mohli vyrábět tak o centimetr delší. Nemám nijak silné zápěstí a přesto jsem je zapnul tak akorát. Být pravidelným návštěvníkem posilovny, tak nevím.
- led svítilna
- výdrž baterie, solární dobíjení
- pokročilé tréninkové funkce
- vícepásmové GPS
- celodenní monitoring zdravotních funkcí
- Komplexní funkce
- Velká výdrž baterie
- Topo mapy
- Dotykový displej
- viditelnost displeje na slunci
- přesnost měření
- vzhled
- Velký dobře viditelný display.
, zakoupeno v KOBRAS RUNLAB
Doporučuje produkt
Tyto hodinky jsou skvělé. Kdo chce kovové a velké hodinky hlavně pro sport a sledování denních aktivit. Nemůže šáhnout vedle. Solární dobíjení je fajn, fakt to pomůže dobýt trochu baterku a výdrž je tak skvělá. O kvalitách je napsáno všude hodně. Již jsou to moje třetí Garminy a jsem nadmíru spokojen. Jen ta cena :)). Osobně jsem volil variantu bez Sapphiru jen kvůli ceně. Sapphire jsem měl na předhozím modelu F5X Plus. A je to vážně paráda. Zde bych taky doporučoval si trochu připlatit.... Protože co mě mrzí trochu víc, je že varianta bez Sapphiru, má menší uložiště na mapy a hudbu (o půlku), takže člověk nemůže stáhnout vše co potřebuje. Kdo neřeší cenu, vzal bych určitě sapphire. Nebo pak třeba tactix, ty vypadají ještě lépe :).
Doporučuje produkt
Trochu trvá, než se člověk zorientuje v aplikaci. A koupí si Healt sinc aplikaci. Studování návodů je nutností, pro rychlý první kontakt. Přidání karty do Garmin pay nejde na poprvé, celý den nic, druhý den po stažení map a nejspíš aktualizaci FW na poprvé. Nepodařilo se mi najít a ověřit automatickou detekci cvičení. Což mne netrápí, stejně spouštím ručně. Zato pauza a znovu spuštění jde na první dobrou. Možnost přerušit trénink a pak se k němu vrátit je super. Mapy a FW přes aplikaci v PC. Po přechodu z Xiaomi Smart band 8 pro, jen samá pozitivní překvapení.
Doporučuje produkt
Je to Garmin. Funguje jak má. Dostal jsem k tomu mapy které v sobě mají i turistické barevné značení, což je prostě supr v česku. Zatím jsem vyzkoušel všechny základní funkce včetně navigace a funguje to skvěle.
Jediné upozornění mám pro majitele telefonů Xiaomi. Nemá to nic společného s hodinkami. Xiaomi prostě ať už nastavíte cokoliv vypíná aplikaci connect, kdykoliv se přesune do pozadí a pak se nic nesynchronizuje a nechodí notifikace. Musím ten krám zahodit a pořídit něco s čistším androidem.
, zakoupeno v gpscentrum.cz
, zakoupeno v Electro World
Doporučuje produkt
Ve srovnání s 6X jsou mnohem rychlejší, senzor tepu a okysličení krve funguje nesrovnatelně rychleji. Přídány další funkce (blbiny, ale potěší) jako jsou další grafy a vyhodnocení výkonu po aktivitě. Dosah BT je jepší. Svítilnu jsem původně nepotřeboval, ale je to návyková záležitost (naposled jsem v noci hledal ve skříni a nechtěl svítit v ložnici). Dotykové ovládání jsem vypnul, je super pouze pro pohyb v mapách, jinak jej nevyužiji. Ve srovnání s 6X ale běžnému uživateli nic moc navíc (co by stálo za 18tisíc) nepřinesou. Nelituji výměny, ale je to spíše rozmar.
Doporučuje produkt
Skvělé sportovní hodinky. No prostě Garmin Fenix.
Doporučuje produkt
Skvělé hodinky pro veškeré sportovní aktivity. Obrovská výdrž baterie, parádně fungující dotykový displej. Garmin je prostě top v segmentu sportovních hodinek.
Doporučuje produkt
Na garminy jsem přešel po ne úplně dobrých zkušenostech z hodinkama Samsung. Garmin fenix mě překvapily svou universálností kdy se hodí jak na sport tak jen jako hodinky .Nemusím často nabíjet a sportovní zážitky monitoruje dobře. Takže jsem velmi spokojen.
zatím jsem na nic nepřišel