Popis produktu
Dostupné hodinky s integrovaným GPS modulem přímo v těle. Máte rádi různé sporty a chcete mít přehled, jak vám to jde? Chtěli byste porovnávat svoje běžecké trasy, abyste viděli pokrok? Nebo vás spíš zajímá, jakou máte kondici a spánek? To všechno vám pomohou monitorovat hodinky X-fit Coach GPS. Jsou odolné vůči prachu i vodě a na jedno nabití vydrží až 10 dnů, takže se na ně můžete spolehnout na všech frontách.
Parametry produktu
- Spároval jsem je s androidem i IOS
- GPS zápis v aplikaci
- Jsou vodotěsné
- Česká apka
- Hodinky při druhém nabíjení přestaly fungovat po týdnu.
, zakoupeno v CZC by Allegro
(značka)
Děkujeme za doporučení a hodnocení hodinek Niceboy X-fit Coach.
, zakoupeno v ONLINESHOP.cz
Doporučuje produkt
Výborný hodinky, dostal jsem k narozkám :)
ONLINESHOP.cz (prodejce)
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
(značka)
Mrzí nás, že se Vám do rukou dostal vadný kus sportovních hodinek Niceboy X-fit Coach GPS. Omlouváme se. Pěkný den. Niceboy
Parametry produktu
Popis produktu
Klíčové vlastnosti
- Integrovaný GPS modul,
- vodotěsné tělo se stupněm krytí IP67,
- devět měřených aktivit (chůze venku, běh venku, běh uvnitř, cyklistika, turistika, plavání, basketbal, fotbal, badminton),
- dotykový 1,3palcový TFT LCD displej,
- výdrž až 10 dní (se zapnutou GPS až osm hodin),
- mobilní aplikace pro Android a iOS,
- upozornění na telefonní hovory, SMS a zprávy z dalších aplikací,
- monitoring spánku,
- ovládání fotoaparátu.
Devět sportovních režimů a integrovaná GPS
Chytrý asistent pro každý den
S mobilní aplikaci sledujte vaše sportovní výkony i aktivitu
Odolné a spolehlivé chytré hodinky
Ohlídají vaše zdraví i spánek
Niceboy X-fit Coach GPS, sportovní hodinky s integrovaným GPS modulem, dotykový 1,3" TFT LCD displej, 9 měřených aktivit, krytí IP68, výdrž až 10 dní (se zapnutou GPS až 8 hodin)
Dokumenty
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Hezky vypadají
- Mají hodně funkcí a ukazují v aplikaci trasu
- Jsou rychle nabité a vydrží
- Spároval jsem je s androidem i IOS
- GPS zápis v aplikaci
- Jsou vodotěsné
- Česká apka
- Hodinky při druhém nabíjení přestaly fungovat po týdnu.
- Špatná aplikace
- Velice kvalitní dobře vybavené hodinky s GPS
- Funkce srovnatelné s dražšími hodinkami
- Vypadají krásně
- Výdrž bez zapnuté GPS
- GPS dost žere výdrž baterky
- cena je dobrá
- mizerný display
- nemá žádný detail notifikací
- notifikace vyskakují i když já volám přes whats app někomu jinému...
- aplikace je vyrobena bůhví kým v Číně a ne českým výrobcem
- aplikace je nepřehledná, skoro nic se tam nedá nastavit a požaduje snad všechna oprávnění o která žádat může a nepřestane dokud je nedostane, navíc je větsina z nich nevyužita, to znamená jen jediné - šmírování obsahu telefonu
- tragédie ohledně výběru ciferníku, je jich 5 a žádný solidní
- rychlost dodání
- není český návod a seznam jak hodinky nastavit a jak se jmenují jednotlivé funkce.
- Hodinky to jsou dobré i vybavené funkcemi
- Dalo mi docela práci najít v aplikaci kde se zapisuje trasa naměřená podle GPS.
, zakoupeno v CZC by Allegro
(značka)
Děkujeme za doporučení a hodnocení hodinek Niceboy X-fit Coach.
, zakoupeno v ONLINESHOP.cz
Doporučuje produkt
Výborný hodinky, dostal jsem k narozkám :)
ONLINESHOP.cz (prodejce)
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
, zakoupeno v OKAY.cz
Nedoporučuje produkt
Pro mě osobně nekoupitlná záležitost, nevidím důvod proč mít hodinky, které mě špiclují, zdravotní funkce jsou primárně na papíře a nedají se skoro vůbec přizpůsobit. Verze firmware 0.1.0 už sama o sobě naznačuje, že se jedná o hrubý nástřel produktu.
(značka)
Mrzí nás, že hodinky Niceboy X-fit Coach nenaplnily vaše očekávání a tedy je nedoporučujete. Děkujeme za vaši recenzi. Pěkný den. Niceboy
, zakoupeno v OKAY.cz
(značka)
Moc děkujeme za doporučení a hodnocení hodinek Niceboy X-fit Coach. Český manuál je součástí každého balení. Zároveň je k dispozici v elektronické podobě zde: https://niceboy.eu/cs/podpora/product/153?code=x-fit-coach-gps