Poradna Alcatel OneTouch Go Watch

Autor: | Vloženo: 02.11.2016 000 09:45 | Témata: Poradna Alcatel OneTouch Go Watch

Operacni system?

Dobry den. V chytrych hodinkach se moc neorientuju, ale tak nejak jsem pochopil ze temer zadne nemaji android? Ale tim nejak postradam smysl slova "chytre"? Me jde o to aby hodinky delaly to co ja chci - tedy rad bych mel moznost doinstalovat aplikace? Maji tyto hodinky android wear? Pokud ne, je nejaka sance temito hodinkami ovladat endomondo? Hodne sportuju a kdyz jezdim na kole ci beham tak mam mobil v zadni kapse a rad bych mel prehled o tom jaky mam cas a kolik jsem toho ubehl/ujel. A pokud to tyto hodnky neumi - jake to umi? Jenom modely od Samsungu? Nejak nechapu proc se nerozdeluji chytre hodinky na android, apple a ty ostatni - ktere vlastne chytre hodinky nejsou, ale jsou jen dalkove ovladani k mobilu? Predem dekuji za jakoukoliv odpoved ci reakci.

  • Marek Svoboda

    Marek Svoboda

    7. listopadu 2016

    Dobrý den Marku, na trhu je několik modelů chytrých hodinek s OS Android, které mají funkci dodatečného stahování aplikací z Obchodu Play. Nemusí to být modely pouze od výrobce značky Samsung. Alcatel Go Watch SM03 mají vlastní software, který není kompatibilní s aplikací Android Wear. Pokud hodinky spárujete s mobilním telefonem, zpřístupníte zobrazování notifikací z mobilních aplikací, ne však možnost aplikaci spravovat přímo z hodinek. Pro využití aplikace Endomondo doporučuji zvolit chytré hodinky s OS Android. Při výběru chytrých hodinek si musí uživatel uvědomit, k čemu vlastně chytré hodinky využije. Pokud chcete přídavné aplikace a do jisté míry nezávislost na mobilním telefonu, určitě doporučuji vyhledávat chytré hodinky značky Samsung, Sony, popř. Apple.
    Přeji hezký zbytek dne.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Marek

      8. listopadu 2016 - Marek

      Dobry den. Dekuji za odpoved. Myslel jsem ze Samsung pouziva Tizen? Situace na trhu mi prave prijde velmi neprehledna a jen velmi tezko hledam hodinky s OS Android. Nemel by prosim nekdo nejake doporuceni do cca 5.000Kc a senzorem tepu? Predem dekuji.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.