Nejnovější recenze ze sekce Chytré hodinky

ARMODD Prime 2
Přidáno: před 2 hodinami
(naposledy upraveno před 2 hodinami)
Zakoupeno v ARMODD.CZ
- fungovaly jen tři dny
- špatně měřily ušlé kroky
- špatně měřily jízdu na kole
Na fotce jde vidět co se stalo, od začátku jsem se s nimi nemohla sžít. Prvně jsem myslela že je neumím používat správně ale nebylo to mnou. Hodinky od začátku špatně fungovaly jen mi to trvalo tři dny než jsem to pochopila. A jsem zklamaná i s e-shopu že mají dost času na to když chcete od smlouvy odstoupit do 14 dnů. už tři týdny čekám na vráceni peněz
- Displej je pěkně čitelný, jsem spokojená.
Během chvilky je kontrola TK,pulsu,cukru,kroky a jiné funkce
Syn je spokojen akumulátor vydrží čtrnáct dnů všechno funguje dobře telefon má stejné značky cena kompletu bezkonkurenční.
Hodinky fungují bezvadně
- Žádná není
- Nefunkční, vráceno.
Shop dělá vše pro to, abyste zboží nestihli vrátit do 14 dnů. Faktura dorazila v pátek mailem jedenáctý den ! Musíte vytisknout odstoupení od smlouvy, podepsat a to i fakturu, kterou nemáte . Minimální a nesmyslná komunikace ze strany shopu. Máte poslat podrobné video závady, (ještě že nepožadují určitý formát obrazu a zvuku). Peníze naštěstí došly, ale až za více jak tři týdny. Silně nedoporučuji !!!
- fungují
- cvičení audio je v angličtině
Kvalitni
Produkt splňuje mé požadavky
- Cena, výkon.
- Jsou ok
- Magnetické zapínání
velikost, funkce
nevýhoda - jen cena
- Vydrz baterie, perfektni metriky. Srovnavam proti AW Ultra. Uz bych nemenil.
Dlouhá výdrž baterie
není vydrž baterie tak jak se nabízí
Dobrá cena, pěkný design.

Apple Watch Series 10 42mm Cellular růžově zlatý hliník se světle ruměným sportovním řemínkem S/M MWX93QC/A
- Nádherný design
- Intuitivní ovládání
- Perfektní konektivita zařízení
- Vyšší pořizovací cena
Pro všechny, kteří používají produkty Apple. Jednoduchý, ale velmi krásný design a bezkompromisní konektivita a funkčnost!
Pěkná barva, pohodlný displej. Cena přijatelná k podobným produktům. Škoda, že už není moderní dávat podrobný manuál. Člověk si musí hledat informace sám. Nevím jak funguje upozornění na nečinnost - chodím a hodinky mi oznámí, že je čas se hýbat :) to mě trochu nebaví. Baví mě ranní zpráva o spánku a moto do nového dne.
- Garmin funguje
Garmin VENU3 fungují skvěle. Jedná se o kombinaci lifestyle do společnosti a na sport. Notifikace na Amoled jsou krásně zobrazovány. Trenér Garmin je zajímavý, spoustu potenciálu. Fungují zde výzvy s ostatními uživateli. Dobrá volba, kdo se chce hýbat. Výdrž baterky cca týden, i víc.