Nejnovější recenze ze sekce Chytré hodinky
- mnoho funkcí z a velmi dobrou cenu
- Krásný, velký displej
- Výdrž baterie
- Výrazně lepší snímač tepové frekvence
- Stále super přesná GPS
- Super poměr cena/výkon
- Za ty peníze momentálně o nevýhodě nevím
Měl jsem už T-rex 2 a byl jsem spokojen. T-Rex 3 jsou zase o kus dál. Jsou větší, lépe vypadají (podle mě). Stále bytelné s dlouhou výdrží, za dobrou cenu.
- Je to Čína ( takže, každý usoudí sám) Snad jen baterie se tváří že vydrží déle než obykle) Třeba to bude někomu za ty peníze stačit.
- Display není interaktivní , budík nelze odkliknout na hodinách ,měření ,tepu ,cukru tepu je jen velmi velmi orientační, ciferniky jsou bída, ne množství budiž, ale provedení pro adoscelenty nebo pro děti..Spárovat s telefonem je operace. Prostě hračka..spolehlivost? Netuším zatím, třeba za 2 roky . Budou sloužit jako záložní .
Za ty peníze, když vezmeme v úvahu cenu opravdu kvalitních smart hodinek to může být řešení na nějakou dobu snad..Jinak si myslím, že investice do kvality se vyplatí. Vlastní zkušenost? Samsung S3 kupované v r 2018 stále bez problémů běží ,baterie 2-3 dny odolnost vynikající..upozorňuji že opravdu už déle
než 6 let... DENNÍ nošení!!!!!!!
ok
Apple Watch Ultra 2 49mm černý titan s černým oceánským řemínkem MX4P3CS/A
Přidáno: před 4 hodinami
(naposledy upraveno před 4 hodinami)
Zakoupeno v iSTYLE.cz
Awesome experience thanks shop customer executive. He assisted like a pro.
Bohatě stačí za ty prachy
Xiaomi Watch 2 Pro LTE 46mm
Přidáno: před 4 hodinami
(naposledy upraveno před 4 hodinami)
Zakoupeno v Mobil Pohotovost
Po třech dnech přestal fungovat.
- Vydrž
- Baterie
- Rychle se nabíjí
Není co vytknout. TOP produkt
- Kvalita, cena, vzhled a funkčnost.
Splnily očekávání po vsech stránkách!
- Kompletní české menu
- Hodinky nevydrží kontakt s potící se pokožkou. Tomu lze v teplotách nad 55 stupňů zabránit pouze nenošením. Po letním nošení přestaly fungovat.
Hodinky na podzimní a zimní použití
včasné dodání
Jsem spokojen nemám výhrady
- cena vs vykon funkce TOP. . krasny displey, kovove telo, žadna korunka ktera se sama mačka a tlači na ruku jako u( ' Xiaomi Redmi Watch 4) , baterie od 8dnu. vše zaple!! . az 12 dnu bez Always On Display jen meřeni ,kroky, atd. přijimani hovoru z hodinek je super. a velmy kvalitni (2 mikrofony ) reminek 22mm kdykoliv jde koupit jinny, výborný přehledný osvědčený software.
- nema nfc pro placeni. ale v teto cene to proste nemaji žadne.
nic lepšiho v teto cene s s dvěma kvalitními mikrofony pro Pro čisté telefonování , krasny jasny displey, paradni baterkou nelze koupit.
Vyhovuje mým potřebám.
Splňuje moje požadavky.
nejde google apps
- dítě si hodinky pochvaluje
- přehled o poloze dítěte
- mobil zatím dítě nemá a tak mu můžeme volat přes hodinky