Nejnovější recenze ze sekce Chytré hodinky
Hodinky splnily mé očekávání.
- vodotěsné IP68
- naučné hry
- odolný pásek, sklíčko i tělo hodinek
Za celkem super cenu kvalitní značkové hodinky pro dospívajícího. Můžu kvitovat.
Vysoká kvalita za velmi příznivou cenu
- Líbí se mi aktivace hodinek zvednutím ruky, protože to má vyladěný, kdy jen tak mávám rukou, a kdy opravdu chci aktivovat displej
- Je fajn nastavení jasu displeje, kvůli ostrému zimnímu světlu, ale i v létě to dost pomohlo
- Propojení s aplikací je kupodivu dobře udělané
- vyhledání telefonem s Androidem celkem ujde
- hovory přes hodinky bezva
- ciferníky umí navíc taky vlastní
- vydrží tak 3 až 5 dní na nabití
- čeština, slovenština, a nějaké další jazyky
Po půl roce fungují bez problémů, nic se neochodilo, nic nepoškrábalo. Funkce jsou za tu cenu bezvadné, aplikace bezproblémová.
- Výdrž baterie
- Dobrá gps
- Vzhled
- Barevnost displeje
- Hodne funkci
Po mojí naprosté spokojenosti s Garmin Fenix 5s jsem upgradovala po 6 letech na Garmin Fenix 7s PRO. Cena naprosto odpovídá kvalitě. Jsem opravdu moc spokojená.
- spousta funkcí
- hodně ciferníků
- dobře se napojují na mobil
- hodně exportovaných informací
- cena dobrá
Vyhovují, splnily očekávání, cena velmi dobrá.
Xiaomi Redmi Watch 5 Active
Zakoupeno v Alza.cz
Rychlé dodání, kompatibilta s pořízeným MT
- jednoduché nastavení
- menu i manuál v češtině
- pěkný dezign
- mnoho funkcí
Kupoval jsem již třetí hodinky a vždy spokojenost. Jedny mám já, jedny manželka a tyto jsou prodceru. Samozřejmě, pokud někdo chce srovnávat funkce s hopdinkami APPLE, tak se mu to nelíbí. Ale poměr cena, kvalita, u mě super.
Garmin Fenix 8 51mm Sapphire Solar Titanium Bright Yellow/Graphite 010-02907-21
Spokojenost celkově :)
- lehký sportovní design
- velký čitelný displej
- aplikace super
Mám je krátce, ale jsem velmi spokojený. Na ruce je skoro necítím, mají velký čitelný displej, baterka vydrží dostatečně dlouho. Za ty prachy velmi dobrá koupě, doporučuji.
- 2 řemínky
- pěkný design, jako o dost dražší hodinky
- aplikace i hodinky česky
Doporučuji, vypadají ve skutečnosti snad ještě lépe než na obrázku. 2 řemínky jsou opravdu v balení, pěkný kovový design, líbí se mi i aplikace a nastavení hodinek. Jsem rád, že je to celé v češtině. Doporučuji, dobrá koupě, spokojenost.
Madvell Pulsar
Přidáno: 18. listopadu 2024
(naposledy upraveno 18. listopadu 2024)
Zakoupeno v Madvell.cz
Super cena, výdrž baterie cca týden, kvalitní zpracování, krásný design. Military odolnost, IP69, amoled, AOD, GPS modul... Za ty peníze prostě paráda. Občas je potřeba kouknout v telefonu do aplikace, někdy se rozhodí spojení s telefonem ale děje se cca 1x za 14 dní. Vzhledem k ceně s tím nemám problém.
Perfektní propojení s mobilem, čeština
Vše ok
Hodinky fungují. Nutno dokoupit sim. Aby fungovala lokalizace přesně, má tam být prý sim s daty. To jsem zatím nezkoušel. Hovory jsou slyšet hezky.
- Jsou super
- Vzhled i funkce odpovídá popisu
- Za ty prachy super
- Neměří tlak
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »