Nejnovější recenze ze sekce Chytré hodinky
Zatim nemohu provest relevantni hodnoceni, protoze se jedna o darek. ⁹
- Elegantní krásné hodinky
- Co dodat prostě Apple Watch
- Manželka je z nich nadšená
- Objednání z domova
- Hledala jsem designově hezké dámské hodinky malých rozměrů, což tyto splňují. To byl i hlavní důvod, proč jsem je objednala
- Standardizovaný typ řemínku - snadno lze sehnat jiný
- Nepřesné měření kroků
- Nefungují některé notifikace, např. Viber
- Nezobrazuje se jméno volajícího
Kvůli uvedeným negativům jsem se rozhodla hodinky vrátit.
- Mnoho funkcí, hezký design.
Produkt mám jako dárek k Vánocům. Tak jsem ho ještě nevyzkoušela.
- .
Ještě nevím. Zakoupeno jako vánoční dáreček
Naprosto skvělé hodinky za super cenu.
Přehledné menu, spousta funkcí, moc spokojená jsem s výdrží baterie, už je nosím týden a ještě mám 35%. Od koupě jiných hodinek mě odradila nutnost častého dobíjení i když by se mi líbily a byla by to stejná značka jako telefon. Spárování s telefonem bez problémů.
- V jiném obchodě levnější
- lehké
- elegantní
- spousta funkcí
- v aplikaci nejde sledovat pokroky třeba úbytek váhy apod.
Znatelný pokrok proti Watch 6. Lepší SW.
- Excelentní poměr cena / výkon
- Vydrží 4 dny bez nabíjení
- Možnost plateb přes Google pay
- Vibrace nejsou moc silné
Hodinky jsem si vybral na základě recenzí na youtube a se zajímavou slevou na black friday to byla jasná koupě. Musím říct, že jsem naprosto spokojený. Důležité kritérium pro mě bylo, aby šlo s hodinkami platit, což tyhle hodinky splňují. Výdrž na jedno nabití je víc než postačující a nabíjení je velice rychlé. Zaznamenání sportů je dostatečně kvalitní, stejně tak zaznamenání vitálních funkcí. Dle mého názoru tyto hodinky nabízejí mnoho za poměrně nízkou cenu.
- V reálu vypadají ještě lépe
- Funkce které najdete až u produktů o 2 tisíce dražších.
- Možnost měnit si ciferník je parádní, moc pěkné hodinky. Spokojená jsem určitě i s cenou.
- Dobrý displej
- Dobré ovládání
- Infantilní výběr ciferníků
- Při spuštění sportovní aktivity mizí možnost sledovat čas
- Aplikace je pro děti? Neukazuje trasy aktivity, převýšení, nelze udělat přestávku v aktivitě , prostě je to totální zklamání....
- Kdyby to šlo tak bych je ochotně vrátil i s finanční ztrátou
Super
Nemohu hodnotit, protože mi obchod poslal místo “nového vybaleného” zboží produkt používaný a zablokovaný předchozím majitelem.
- Platba kartou, výdrž baterie , možnost nastavení položek ve Watch face ( vzhled hodinek )
- Cena! zastaralé a chaotické menu, slabá haptická odezva, než chci něco aktivovat, nebo deaktivovat uběhne fůra času, laciný vzhled, tlačítka se špatně v krytu mačkají . Příšerný zvuk při telefonování
Tyto hodinky jsem vzal od manželky, přecházím z Huawei watch 4 a musím říci , jedno velké zklamání.
Vzhled velmi laciný , oproti Huawei watch 4, působí opravdu jako pouťová hračka.
Procházení v menu není vůbec snadné, není intuitivní, než něco najdete, trvá to dlouho, opět proti Huawei zklamání.
Informace po cvičení u těch hodinek , taky nic moc , velmi strohé, opět, jak to porovnání s Huawei, opět zklamání.
Když volám z hodinek, tak není skoro vůbec rozumět, jako by to volal robot, opět zklamání oproti Huawei.
Za tuhle cenu, vůbec nedoporučuji, nechápu, co na značce Garmin lidí vidí.
Jedině platba, výdrž baterie a úprava položek u Watch face, ale zase položky nejsou interaktivní, jsou lepší než u Huawei.
Tyto hodinky nedoporučuji
- nemá předvolené aplikace na sociální sítě.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »