Poradna Chytré hodinky


Autor: HELENA PELICHOVÁ | Vloženo: 05.11.2020 000 15:22 | Témata: Poradna Chytré hodinky

HELENA PELICHOVÁ

Je mi 83 roků jak hodinky využiji děkuji

  • 6. listopadu 2020 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    máte namysli konkrétní typ hodinek, nebo se ptáte obecně?

    Chytré hodinky plní standardní funkce moderních sportovních hodinek, jako jsou krokoměr, měření tepové frekvence, aj. Jejich spárování s telefonem však přináší nové výhody a možnosti využití. Hodinky propojené s telefonem vás upozorní na příchozí zprávy či hovory, umožní vám využívat speciální aplikace nebo se napojí přímo na GPS telefonu a můžete v aplikaci telefonu sledovat a zaznamenávat ušlé trasy. Hodinky s aplikacemi se také pyšní spoustou užitečných funkcí, jako sledováním denní a spánkové aktivity, podporou kontrolovaného dýchání nebo budíkem v podobě vibrací. Jsou vám zkrátka skvělým pomocníkem jak pro sportování, tak pro každodenní činnosti.

    V nabídce máme také chytré náramky, které jsou novodobým trendem v oblasti elektroniky. Nejsou na první pohled nijak odlišné od klasických ozdobných náramků. Jsou ovšem obohacené o displej a čip, který umožňuje zaznamenávat nebo snímat různé tělesné údaje uživatele, také se spojit s chytrým zařízením a nabídnout funkce, jako nabízejí chytré hodinky.

    V případě potřeby se na nás neváhejte obrátit, rádi pomůžeme s výběrem vhodného zařízení.

    Přejeme pěkný den.

    Tým inSPORTline.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.