Nejnovější recenze ze sekce Chytré hodinky
Hodinky jsem používal minimálně, cca po půl roce přestaly fungovat. Reklamaci mi neuznali. Když jsem s hodinkami šel k hodináři, tak zkonstatoval, že tyto hodinky trpí tím, že se vám potí ruka. Tedy z mého pohledu nenositelné.
- Hezký design
- Velký ciferník
- Volání
- Nepřehledná aplikace
- Nelze obyčejně zamknout displej, pouze vodní zámek. Pak ale nechodí upozornění.
- Nikde v aplikaci jsem nenašla zobrazení trasy.
- Nehlásí odpojení od telefonu, pravděpodobně jen zavibrují.
- ...
Hodinky mě zaujaly vzhledem a cenou, ale s původními obyč Garminy nejdou srovnat.
- Krasny amoled displej
- Lehký
- Všechno funguje, jak má
- Super
- Krásné chytré hodinky, lépe jsem si vybrat nemohla
- nemají SIM, opět chybně uvedeno
- nemají SIM, opět chybně uvedeno
- nemají SIM
Za cenu kterou jsem měl při koupi jsem spokojen..
- Display velmi špatný
- Pořád při zvednutém zapěstí jsem mačkal boční tlačítko
- Spárování se Samsung Z Fold 5 katastrofa
- Neměřilo mi to spánek
- Nedal se spustit
- S hodinkama jsem opravdu moc spokojený.
- Nic.
Ano doporučuji.
- Úžasný design 10 z 10
- Výdrž baterie
- Lze propojit s telefonem
- Česká diakritika je ok
- Dobrá konektivita
Neočekával jsem od hodinek o nic víc ani míň, jsem spokojený.
- Jediná vada je výdrž baterky,jinak super
- Lokalizace k ničemu. Polohu hodinek ukazuje 5km daleko od skutečné polohy.
Kupovala jsem kvůli lokalizaci, abych měla pod kontrolou seniora. Při hodinové procházce 1km od bydliště zobrazil trasu 10km od bydliště.
Lokalizuje jen přístupové body a WiFi. GPS jen sporadicky. Jsme sice na venkově, ale očekávala bych, že bude lokalizace přesná alespoň jako v mobilu. Reklamace neuznána z důvodu, že je vše jak má. Velké zklamání.
Hodinky vypadají pěkně, GPS je ve srovnání se starším modelem amazfit gts 2 mnohem přesnější, informace o délce a kvalitě spánku je možno zjistit přímo v hodinkách.
Super
Zboží je velmi uspokojivè
- volání a psaní zpráv
- dotykový displej
- fajn barva pro kluka
Přes hodinky jde hlídat přesná poloha dítěte když je někde samo. jde přes mobilní aplikaci nastavit bezpečné zóny a když dítě vyjde ze zóny, tak přijde upozornění. Displej je dotykový a pro děti je tam například krokoměr.