Nejnovější recenze ze sekce Chytré hodinky
Nejvíc se mi vyhovuje diktování odpovědi hlasem, třeba odpověď na WhatsApp nebo SMS. A samozřejmě navigace v hodinkách což je vlastně úžasná věc. Nemusíte mít poblíž ani telefon..... Prostě bez simky,načíst na WiFi a hurá pryč
- Vyměnitelný řemínek
- Velký displej
- Chválím zpracování hodinek, a hlavně skvělý design
dobrý
- Úplne všetko
hodinky jsem ještě nevyzkoušel, sice recenze na Netu jsou pozitivní, ale nejasnosti s aktualizací
- No pěkné hodinky, opravdu se mi líbí. Hlavně když se zamyslíte nad poměrem ceny a kvality.
- Hodinky jsou pěkné, jsem ráda že jsem si je vybrala.
- Menu není v češtině jsou to vyhozené peníze alavně že je v UK
Předražené nemám slov
- Fungujou spolehlivě
- Garmin je osvědčená značná a tento model je top
Maximum sportovních funkci
Skvělý displej a dlouhá vydrž baterie
Top sportovní i chytré hodinky v jednom , doporučuji
- Takmer žiadny manuál, okrem odkazu na stiahnutie aplikácie. U predošlých hodiniek bol manuál na siedmych stránkach dvojnásobnej veľkosti oproti tomuto manuálu.
- Najviac mi chýba percentuálne vyjadrenie nabitia baterie
- Potěšilo mě, když jsem objevila všechny funkce chytrých hodinek. Za sebe musím říct, že jsou úžasné.
- Za mě velmi dobré chytré hodinky, které splňují veškerá očekávání.
- WhatsAp
- Jsou obří a na malé dětské ručičce vypadají směšně.
- Celé tělo z plastu.
- Nepřesná GPS.
Po jednom školním roce jdou do koše, protože kovová osička, která spojuje hodinky s řemínkem, je pevnější než plastový úchyt. Podle reklamace byly hodinky používány nesprávně! Asi by měly zůstat doma a dítě by je vůbec nemělo nosit. Nebo snad předpokládají, že si dítě má hodinky sundávat předtím, než si bude nandávat nebo sundávat aktovku ze zad – to však v návodu k obsluze nebylo. Hodinky byly používány jen na cestu do školy a zpět, jinak byly na nabíječce (a to i celé dva měsíce prázdnin). Velké zklamání od jedněch z nejdražších dětských hodinek.
- krásný displej viditelný i na přímém slunci
- cenově příznivé a kvalita překvapivá
- Kvalitni zbozi.
- Musim nabijet kazdy den. Nemohu tak apple watch hidinky pouzivat i v noci na mereni.
Celkova spokojenist s vyrobkem. Male minus: potreba dobijeni kazdy den.
zatím vše funguje, vnučka je spokojená
- Design
- Volání s esim
- Apple
- Rychlé nabíjení
- Slabá výdrž baterie oproti konkurenci
- Jednoduché používání, dobře čitelný displej
- Nízká výdrž baterie
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »