Nejnovější recenze ze sekce Chytré hodinky
- Ovládání
- Funkce
- Vzhled
Velká spokojenost, doporučuji
- Vodotěsnost
Jsou to moje první chytré hodinky. Tak si myslím, že mi plně vyhovují
Super
Měl jsem apple watch 6 a byly super, ale po koupi watch 10 je to něco jiného. Velký displek a na něm vše čtu bez brýlí. Zapomněl jsem zmínit že špatně vidím.
vse ok,dcera už ma 2 roky a spokojenost ja zatim testuji a ok
Jsou fajn.
- Zatím splňuje všechny moje požadavky. Děkuji
Nefunkční běžně u jiných hodinek používané funkce
Spokojnosť
šlo mi hlavně o měření cukru v krvi, abych se nemusel denně píchat do prstů. Je to otrava.Po několika kontrolních měření jsem zjistil, že mi hodinky nadržují oproti glakoměru.budu si muset stanovit nějakou odchylku, abych se dopátral pravdy.1. měření bylo takřka bez rozdílu, dnešní ráno skoro o 50% níž.
- hezký vzhled
- dcera je spokojená
- dá se bloknout neznámě číslo
- nahrávání hlasových zpráv
- dálkové sledování dítěte
- lze i poslouchat její okolí
- lze fotit okolí dítěte
- dlouhá výdrž baterky
jsem spokojená, po poslední zkušenosti s jinou značkou super
- Hodinky s širokým displejem. To mám hodně ráda se musím přiznat.
Spokojenost s fungováním. Zatím vše v pořádku.
- Bezproblémová komunikace s telefonem. Na telefon dosáhne i přes několik zdí.
- Velký displej.
- Adekvátní výdrž.
- Pohodlné ovládání.
Proti šesté generaci výrazně větší displej, hodinky se mi mnohem lépe ovládají. Výdrž při všech zapnutých funkcích cca 1,5 dne. Při nákupu v akci v kombinaci s odprodejem šesté verze mě vyšly na polovinu. Není to technologický skok, ale hodně povedený upgrade.
- výdrž baterie cca 10 dní při plném využívání
- vlastní ciferníky
- zatím nic
- Android na hodinkách
- Jsou svižné
- Nepotřebuji u sebe mobil díky esim
- Vodotěsnost
- GPS úplně nefunguje, tak jak bych čekal výpadky a uskakuje víc než u mobilu.
- Málo aplikací, ocenil bych menší omezení starších apk.
- Vydrž
- Chybí mechanická luneta
- Dobijeni není bezdrátový standart, takže další kabel
Koupil jsem hodinky kvůli možnosti uzavřené smyčky pro léčbu diabetes. Kde momentálně mi běží na telefonu. V hodinkách verze androidu omezuje některé funkce AAPS. Takže můžu sledovat glykemii a můžu zadávat bolus. Ale rád bych aby I toto fungovalo plně z hodinek. Takže když už jsou hodinky s androidem, google by měl méně omezovat svobodu. Doufám, že na to bude nějaký hack. Při včerejším výletě jsem se udivil nad nepřesnosti kompasu a GPS. Doufám, že nějaká aktualizace ošetří. Jinak obecně to jsou dobré hodinky, ale asi v nižší cenové kategorii...
Mam je tři dny takže těžko hodnotit, ale zatím funguje vše kvůli čemu jsem je chtěl.
- Výdrž baterie. Mnoho funkcí a možnosti nastavení. Volání, rychlé odpovědi na zprávy.
- Velmi agresivní buzení pomocí vibrací (oproti GT2). Vibrace u budíku žel nelze nijak upravit nebo zeslabit. Nepomůže ani v obecné nastavení volby "jemné vibrace".
- Nemožnost placení přes NFC.
Oproti GT2 (musel jsem vyměnit kvůli vadě dotykové vrstvy displeje) nabízí GT4 více funkcí. Žel plateb přes NFC jsme se stále nedočkali. Navíc mě velmi zklamalo buzení vibracemi, které je oproti GT2 velmi agresivní a probouzí nežádoucím šokem.
- Super
- perfektně kompatibilní s Iphone
- měří menstruační cyklus
- display lze dobře customizovat