Nejnovější recenze ze sekce Chytré hodinky
- přehledný displej
Elegantní design, kvalitní provedení, užitečné funkce.
displej srozumitelný, hodinky jsou elegantní.
- krátká výdrž baterie
- Levne a jednoduche hodinky s telefonovanim pro dite.
- Telefonni seznam nic moc, cisla nelze libovolne pojmenovat, lze pouzit jen prednastavene tata, mama, bratr, sestra ...
- Nelze vypnout/zmenit zvuky a obrazky na pozadi + animace.
Celkove v pohode, jednoduchy, ale funkcni produkt za rozumne penize.
Pěkné a funkční hodinky. Navíc za přijatelnou cenu.
- občas se z neznámého důvodu spojí s mobilem tak, že z hodinek jde zvuk místo z mobilu nebo ze sluchátek
zatím jsem nenašla, jak zobrazit upomínku z mobilu a jak se zbavit zvuku z hodinek, který se občas objeví samovolně, i když mám zapnutá sluchátka a ze sluchátek pak neslyším nic. To mi dost vadí
- Cena.
- Fungují.
- Vibrace!!!
Za tu cenu dobré hodinky. Při základním nastavení vydrží měsíc. Ale vibrace jsou katastrofa. Nejsou téměř na ruce cítit.
- je to na trhu téměř novinka
- výhoda
- Výdrž baterie 6 dní, když je vše zapnuté
- Jde snimi krásně telefonovat
- Pro nenáročné uživatele, naprosto dostačující
- Vše fuguje jak má
- Nejde volat pres WatsApp
- Neměří atomaticky stres
- Černý vypadají větší
- Hodinky se dobře propojí s telefonem. Dobrá viditelnosti displeje.
Zatím mám krátce ale jsem velmi spokojen splnili mě očekávání
hlavně že je české menu a ovládání
- Český výrobek, český návod i menu a hlavně překvapilo kvalitní provedení hodinek a design na vysoké úrovni, hezčí než obdobné nakousnuté jablko, které je desetinásobně dražší, ale i rozsah nabízených možností na srovnatelné, dokonce i vyšší úrovni, než ostatní široká cizí konkurence.
- hodinky jsou pěkné
Hodinky se mi pořád vypínali nešly otevřít nebo zase pořád svítili jinak vypadali velice pěkně asi špatný kus proto jsem je vrátila a mrzí mě to byly opravdu pěkné.
- Vodotěsné i pro plavání
- Fungují jak mají
Prostě Apple:-)
- Garmin
Kdyz se podivate na veskere recenze na internetu tak zjistite ze nelzou. Jsou to ty nejuzasnejsi hodinky pod sluncem a konkurence muze jen tise zavidet.
Vydrz, funkce, presnost, kvalita...
- Jsou lehké a elegantní,s jasným dislejem
- Dlouha výdrž
- Nejlepsi sporttestr
- Vychytany prostredi proti drivejsim generacim
- Display
Prechazel jsem z fenix 6xpro solar, a rozdil je uz znat. 6 byly suprovy ale tyhle jsou jeste dal. Hezci a lepsi prostredi, display je super, vydrz zustala spickova. Pres tyden vydrze, nosim ve dne v noci, a cca 3 delsi sportovni aktivity kolem hodiny a denne dve kratsi kolem 20 minut. Super je ze nemusim tahat telefon ke sportu, hudba se pousti primo z hodinek do sluchatek. Diky pay s sebou ven neberu ani penezenku.. za mne 100% hodinky.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »